bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Menu
Download
brochure
image00014
image00003

Ouderwets metselen in Vennenkwartier Zaandam

Projectnieuws ·

Afgelopen vrijdag kwamen alle toekomstige bewoners bij elkaar om de bouw van hun nieuwe woning in Vennenkwartier Zaandam te vieren. 

De bouw is inmiddels in volle gang en de eerste verdiepingsvloeren zijn gelegd, dus het schiet al op. Maar we willen deze bouw zeker niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan. 

Op deze plek, waar vroeger de Onze Lieve Vrouwekerk stond, worden nu 21 woningen gerealiseerd. Wethouder Mutluer werd uitgenodigd om een steentje mee te metselen.

Namens het Novafonds (een initiatief van Novaform Vastgoedontwikkelaars) werd ook nog een cheque overhandigd aan het Zaans Natuur en Milieucentrum ter waarde van € 2000,-. Het Zaans Natuur en Milieucentrum is gevestigd in het Darwinpark, in de directe omgeving van het nieuwbouwproject. Dit centrum heeft een waardevolle rol voor bewoners en bezoekers. 

Van het gedoneerde bedrag schaft het centrum onder andere een ooievaarsnest aan. Dit draagt ook bij aan de educatieve waarde van de schooltuinen. Als welkom in de nieuwe buurt, krijgen alle kopers een vriendenpas aangeboden van het centrum. 

Wil je weten met welke activiteiten het Zaans Natuur en Milieucentrum zich bezig houdt? 

Neem dan een kijkje op hun website

Actuele projectupdates