bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Menu
Download
brochure
EXT_Zaandam_Cam_2_HR_mw_licht (2)

Nieuwsupdate planning

Projectnieuws ·

Hieronder lees je meer over de voortgang van dit project:

Concept beelden
De eerste beelden van de woningen staat inmiddels op deze website. Op dit moment zijn wij nog in overleg met o.a. de architect om de laatste details voor de gevels te bepalen. De definitieve beelden komen er dus nog iets ander uit te zien, maar deze concepten geven je alvast een eerste indruk van het plan.

Vleermuizen
Voor de realisatie van dit plan moeten wij diverse procedures doorlopen. Omdat er op de locatie nog een kerk staat waarin vleermuizen een verblijf zouden kunnen hebben, hebben wij dit nader moeten onderzoeken. De vleermuis is namelijk een beschermde diersoort. Recent hebben wij hiervoor het laatste onderzoek afgerond, waaruit bleek dat er geen vleermuizenverblijf aanwezig is. We kunnen nu weer een volend estap maken in het verkrijgen van een vergunning. Vanwege o.a. dit onderzoek, wordt de start van de verkoop wat later dan eerder gepland.

De planning is nu als volgt:

  • Eind oktober: meer informatie, waaronder prijsindicaties per woningtype en plattegronden beschikbaar.

  • Novermber of december 2018: start verkoop. Op dat moment is alle informatie, zoals prijzen per woning, de verkoop- en toewijzingsprocedure en de brochure beschikbaar. Het is dan ook mogelijk om je per bouwnummer in te schrijven.

Zodra er meer informatie beschikbaar is, informeren wij je uiteraard weer door middel van de nieuwsbrief.

Belangstelling? Schrijf je hier in en blijf op de hoogte

Actuele projectupdates